15:32

17.08.2019

15:32

17.08.2019

Mirjana Radovanović, RTK1

Uzbudljiva festivalska avantura uskoro startuje na šestom Sea Dance festivalu koji će biti održan od petka, 30. avgusta, do nedelje, 1. septembra, na budvanskoj plaži Buljarica. 

Desetine i desetine najslušanijih hitova današnjice autori koje predvodi producent David Guetta. Pored nastupa Guette u velikom nedeljnom finalu, veliku pažnju izazivaju vladari svetske techno scene Sven Väth i Richie Hawtin koji u petak, 30. avgusta na plažu Buljarica donose duh Exitove Dance Arene, te subotnja ludnica uz vodećeg nemačkog hitmejkera Robina Schulza i francuskog dua Ofenbach!

Ovogodišnji program donosi i britanski hit trio Disciples, i techno i house zvezde kao što su Helena Hauff, Recondite, Eelke Kleijn, Gaiser, Tijana T, Marko Nastić. Na Sea Dance stižu i regionalni asovi kao što su Darko Rundek, Senidah, i najtraženiji reperi regiona Surreal, Fox, Kuku$, Hazze, Bekfleš i brojni drugi.

Kamp u starom maslinjaku! Poznati kamp Maslina dodatno doprinosi morskoj atmosferi ušuškanoj među drvećem, a kamp će pružiti sve što je potrebno za prijatan boravak: od parkinga, Wi-Fi pristupa do luksuznih šatora! Sasvim blizu festivala i mora, predstavlja idealan festivalski smeštaj.

Ovo leto traje duže uz savršenu prognozu! Sudeći po većini vremenskih prognoza, prave letnje temperature neće jenjavati ni krajem avgusta i početkom septembra. Vidimo se na Sea Dance festivalu!