RTK Hits
RTK Hits

RTK Hits

RTK Hits, një emision i përjavshëm muzikor, Top 10 këngët më të pëlqyera, intervista dhe show biz.

RTK HITS

RETH PROGRAMIT

RTK Hits, një emision i përjavshëm muzikor, Top 10 këngët më të pëlqyera, intervista dhe show biz.