Shpejt valixhja do ju ndjekë pas në aeroport

Shpejt valixhja do ju ndjekë pas në aeroport

Shumë shpejt, valixhja juaj do ju ndjekë në aeroport.

Objekti do të ketë motor dhe sensorë infrared që do e ndihmojnë atë për të dalluar dhe shmangur sendet që i dalin përpara.

Deri më tani, është vetëm një prototip, por Travelmate Robotics nuk është e vetmja kompani me valixhe automatike, duke u ndjekur kështu nga Modobag.

Nuk ka rëndësi nëse jeni duke ecur apo vrapuar, të tërhequrit çanta të rënda së shpejti do të mbetet vetëm në të kaluarën./Oranews.