Meta thotë se Haradinaj kurrë si ka ikur drejtësisë

Meta thotë se Haradinaj kurrë si ka ikur drejtësisë

Kreu i Parlamentit të Shqipërisë gjatë vizitës në Kosovë ka thënë se Haradinaj asnjëherë si ka ikur drejtësisë derisa ka përkujtuar kohën kur lideri i AAK ishte përballur edhe me padrejtësi.

Kryeparlamentari i Shqipërisë, Ilir Meta, po qëndron për një vizitë në selinë e AAK-së.

Me këtë rast, Meta ka shprehur pakënaqësitë e tij dhe solidaritetin pas arrestimit të liderit të kësaj partie, Ramush Haradinaj, nga autoritetet franceze.

“Arrestimi i Haradinajt ishte akt befasues dhe shokues”, ka thënë Meta.