Ja si testohet BMW E39 M5 (Video)

Ja si testohet BMW E39 M5 (Video)

Veturat BMW janë shumë sportive, të rehatshme dhe shumë të qëndrueshme. Kjo falë testimeve rigoroze që kjo kompani aplikon në produktet e tyre.

Përveç testimeve në rrugë, BMW teston veturat e tyre në ambiente të mbyllura ku testohen deri në limitet e tyre për të parë reagimin dhe qëndrueshmërinë e komponentëve të ndryshme, transmeton Express. Në videon në vazhdim mund të shihni se si kryhet një testim i tillë në modelin sportiv BMW E39 M5.