Makina e parë fluturuese në histori

Makina e parë fluturuese në histori

Nxitur nga përparimet e teknologjisë dhe kërkesës për alternativa në qytetet e mbushure plot, po krijohet gara për të zbuluar “makinë fluturuese”, të qëndrueshme.

 

Shpikësit kanë ardhur me disa dizajne të pabesueshme gjatë viteve, dhe shumica e tyre nuk janë në gjendje të makinës rrugore.

Por ekspertët thonë se një ‘makinë fluturuese’ mund të jetë gati brenda pak viteve. E cila do ishte e para në botë e këtij lloji.