Dua elegante në Grammy

Dua elegante në Grammy

Si shumë artistë të tjerë që ishin të pranishëm në ndarjen e çmimeve Grammy, e pranishme ishte edhe këngëtarja Dua Lipa.

Ajo kishte të veshur një fustan të zi, flokët e lëshuara në mënyrë shumë të thjeshtë, që e bënte të dukej shumë elegante.

Ne kemi shkëputur fotografi dhe një video të shkurtë në të cilën mund të shihni edhe mënyrën se si kishte vendosur Dua të dukej në këtë mbrëmje madhështore.