Stine dhe Roza përballen me njëri-tjetrin

Stine dhe Roza përballen me njëri-tjetrin

Një përballje që rrallë herë ndodh, dy ish të dashuruar takohen në ditën e madhe të Shën Valentinit, pa harruar faktin që njëri prej tyre ësëht i martuar dhe babai i një vajze të vogël.

Gjithçka ndodh brenda një emisioni  dhe për audiencën luhen të gjitha. Moderatorja, Roza Lati që njihet tashmë për guximin dhe sportivittetin e saj ka ftuar në emisoni ‘Hangover’ ishin e saj këngëtarin Stine.

Ato që nuk munguan ishin momentet e sikletit mes tyre. Një pyetje për këngën “Gëzuar Vitin e Ri”, bashkëpunim mes Stines dhe Big Bastës ka bërë këngëtarin të flaës troç.

 “Këtë këngë e kam bërë sapo u ndava nga ti. Doja të të ktheja sërish.”

Ndonëse Roza ka vënë buzën në gaz, duket se ky ka qenë një ndër momentet më të sikletshme të saj, sa kërkoi menjëherë publicitet edhe pse nuk ishte momenti i duhur./express/