Lindsay Lohan dëshiron të takohet me Donald Trump

Lindsay Lohan dëshiron të takohet me Donald Trump

Lindsay Lohan aktualisht është në New York.

Aktorja 30-vjeçare mori pjesë në eventin “Love x Fashion X Art” ku ishte e shoqëruar nga Domingo Zapata.

Lindsay kohët e fundit foli për  Dailymail dhe tha publikisht se ajo dëshiron të takohet me Donald Trump për të folur në lidhje me refugjatët sirianë.

“Unë dua të përpiqem të flas me Donald Trump për t’i thënë se ai duhet t’i shoh gjërat pozitive që ndodhin nëpër botë, dhe se Amerika mund të ndihmojë edhe më shumë”, ka thënë ajo.