“Guns N’Roses” gabojnë emrin e qytetit ku mbanin koncertin

“Guns N’Roses” gabojnë emrin e qytetit ku mbanin koncertin

Askush nuk ka dëshirë që të thirret gabimisht në emër të dikujt tjetër.

E grupi legjendar “Guns N’Roses” u futën në skenë duke thirrur “Përshëndetje Sidnei” përderisa koncerti po zhvillohej në Melbourne.

Natyrisht që këta nuk u pritën mirë nga turma.

Fatmirësisht ata e përmirësuan këtë gabim duke ofruar një koncert të mahnitshëm dhe duke kërkuar falje në mediat sociale.

“Aksidentalisht pas 30 vitesh McBob ka bërë një gabim. Na vjen me të vërtet keq. Ju falënderojmë që keni ardhur sonte” është thënë në Twitter.