Lamborghini me probleme!

Lamborghini me probleme!

Nuk do ta besoni, por edhe Lamborghini ka probleme. Jeni mësuar që kjo veturë të mos ketë ndonjë defekt, por ja që nuk është ashtu.

Lamborghini mund të kaplohet nga zjarri. Ky është konstatimi i fundit.

“Në kushte të caktuara makinës, ndërsa automjeti ka një bombolë gazi të plotë, benzinë mund të kontaktoni sistemi i shkarkimit dhe mund të ndodhë që të kaplohet nga zjarri.

Lamborghini tha të mërkurën se është i vetëdijshëm për shtatë raste të zjarrit në të gjithë botën. Por këto probleme do të rregullohen thuhet në këtë njoftim.