Me kafshë në plazh për Shën Valentin (FOTO)

Me kafshë në plazh për Shën Valentin (FOTO)

Liam Hemsëorth dhe Miley Cyrus Ditën e Shën Valentinit e shpenzuan duke bërë një shëtitje romantike përgjatë plazhit!

Aktori 27-vjeçar dhe e dashura e tij 24-vjeçare, shfrytëzuan Instagramin për t’i dokumentuar momentet që i kaluan së bashku edhe me kafshët e tyre.

Javën e kaluar, Liam dhe Miley u vunë re duke drekuar së bashku jo shumë larg shtëpisë së tyre.

 

liam