Kush po e xhelozon Majk dhe Onat?

Kush po e xhelozon Majk dhe Onat?

Disa ditë më parë është paralajmëruar se do të ketë një këngë të re nga Onat dhe Majk.

Tani kënga është publikuar dhe po pëlqehet shumë nga publiku. Kënga titullohet “Le t’xhelozojnë” .

Gjithashtu kënga është dashur të publikohet një ditë para por pas disa problemeve që kishin nuk mund të publikohej atë ditë që është paralajmëruar.