Pas një pushimi Selena Gomez publikon këngën e re

Pas një pushimi Selena Gomez publikon këngën e re

Selana Gomez që nga viti 2015 nuk publikoi ndonjë këngë të re.

Tani këngëtarja 24 vjeçare nga një postim në rrjetin social Twitter, ka lajmëruar të gjithë adhuruesit e saj për një këngë të re. Kënga titullohet “It Aint Me” dhe është në bashkëpunim me Dj Kygo.

Këngëtarja bëri një pushim nga muzika sepse ishte producent në njërën prej serive te Netflix.