Mimoza Rexhvelaj vjen me librin poetik “Vrap i çmendur”

Mimoza Rexhvelaj vjen me librin poetik “Vrap i çmendur”

“Vrap i çmendur” është titulli i përmbledhjes së fundit me poezi të autores Mimoza Rexhvelaj.

Se libri ka dalë tashmë për këtë ka njoftuar vetë autorja në rrjetet sociale.

Ajo është autore e tri përmbledhjeve me poezi, si dhe e një studimi mbi poezinë e Diasporës.

Rexhvelaj jeton dhe vepron në Shkodër.