Peshku i ngrirë në frigorifer, kthehet në jetë (Video)

Peshku i ngrirë në frigorifer, kthehet në jetë (Video)

Një peshk i ngrirë kishte qëndruar për një kohë i ngrirë në frigorifer, por ai është kthyer në jetë në momentin kur ka pasur kontakt me ujin.

Ndonëse ishte i mbuluar i gjithi me akull, peshkut i janë dashur vetëm pak sekonda që të kthehet në jetë pasi që është futur në ujë,shkruan express.

Videoja është kthyer në sensacion dhe ka thyer rekorde në rrjetet sociale.