Presidenti Thaçi pret zyrtarin e lartë të Selisë së Shenjtë

Presidenti Thaçi pret zyrtarin e lartë të Selisë së Shenjtë

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, e ka mirëpritur zyrtarin e lartë të Selisë së Shenjtë, monsignor Vincenzo Paglias.

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, e ka mirëpritur zyrtarin e lartë të Selisë së Shenjtë, monsignor Vincenzo Paglias.

Ai ka postuar në llogarinë e tij në Facebook, një foto të përbashkët me monsignor Vincenzo Paglias dhe klerikët tanë fetarë.

“Ishte kënaqësi dhe nder që së bashku me liderë fetarë të Kosovës, t’i uroj mirëseardhje Monsignor Vincenzo Paglias, themelues i Komunitetit të mirënjohur të Shën Exhidios dhe zyrtar i lartë në Seli të Shenjtë. Ishte mik i Kosovës në kohëra të vështira, është mik i vërtetë i Kosovës sot”, ka shkruar presidenti Thaçi.