Flinte çdo natë me gjarpër, por merr një lajm tronditës nga doktori

Flinte çdo natë me gjarpër, por merr një lajm tronditës nga doktori

Kafshët shtëpiake trajtohen si anëtarë të familjes, dhe ne i dëshirojmë pranë gjatë gjithë kohës – ditën apo natën.

Për shumë njerëz, kjo do të thotë që ti marrësh ato edhe në shtrat gjatë gjumit

Këtë gjë ndoshta është në rregull ta bëni me qen apo mace, por janë disa nga kafshët të cilat nuk duhen lejuar brenda në shtrat ose të bëni gjumin me to.

Një grua e mori këtë mësim në një mënyrë të vështirë kur ajo la gjarprin që të kalojë natën në shtratin e saj. Gjarpri i llojit “Python” fjeti me gruan në fjalë për çdo natë në shtratin e saj.

Gjarpri shpesh pozicionohej përgjatë gjithë trupit të saj, duke u shtriqur që nga koka deri tek gishtërinjtë e këmbëve të saj.

Pastaj një ditë, kafsha papritmas ndaloi se ngrëni, pronarja e tij e mori dhe e dërgoi për në veterinari për të parë se çfarë nuk shkonte me kafshën e saj “Besnike”.

Veterinari i jep asaj lajmin shokues se gjarpri ndaloi së ngrëni për arsye se po përgatiste stomakun e tij per një vakt të madh, ai po përndiqte: ATË!.

Duke iu falënderuar takimit me veterinarin, kjo pronare e përkushtuar e kafshës në fjalë shpëtoi nga gjarpri i saj qe po përgatitej të përmbushte ëndrrën e vetë.