Pas gabimit qeni i kërkon falje pronarit duke iu lutur ta përqafojë

Pas gabimit qeni i kërkon falje pronarit duke iu lutur ta përqafojë

Një video që tregon qen të llojit Labrador duke i kërkuar falje pronarit të tij, pas një gabimi që ka bërë ka prekur zemrat e të gjithëve në internet.

Videoja e cila është shpërndarë me miliona herë në Facebook dhe është pëlqyer tepër, tregon se si qeni prek dhe kërkon të përqafojë pronarin pasi ky i fundit i flet me një ton të ashpër.

Në fund qeni arrin ta "zbusë" pronarin i cili i përgjigjet duke e përqafuar.

Djali që kujdeset për të e shpërndau videon në internet duke marrë kështu mijëra komente, sidomos nga ata që janë adhurues të qenve.