Hapet Qendra Informative Komunale për Bujqësi

Hapet Qendra Informative Komunale për Bujqësi

Sot në Komunën e Prishtinës hapet Qendra Informative Komunale për Bujqësi.

Në konferencën e hapjes së kësaj qendreje marrin pjese drejtori i Bujqësisë Ferat Makolli, Hysni Thaqi nga Ministria e Bujqësisë dhe kryetari i Komunës, Shpend Ahmeti.