Kuvendi i Maqedonisë edhe sot vazhdon avazin e vjetër

Kuvendi i Maqedonisë edhe sot vazhdon avazin e vjetër

Kuvendi i Maqedonisë pritet që edhe sot të vazhdojë seancën konstituive të filluar më 30 dhjetor ku pikë e rendit të ditës ende është zgjedhje e kryetarin dhe anëtarëve të komisioni për zgjedhje dhe emërime.

Gjatë ditës së djeshme, deputetët e LSDM-së nuk kanë marrë fjalë nga foltorja e as nuk kanë reaguar me replika, kundër-replika dhe ndërhyrje procedurale duke ju lënë vend qëllimisht që të harxhohen fjalimet e deputetëve të OBRM-PDUKM-së.

Dje u diskutua për çdo gjë tjetër, por për pikën e rendit të ditës jo, shkruan Telegrafi Maqedoni.