Një gjysmëfinale spanjolle në Champions League

Një gjysmëfinale spanjolle në Champions League

Real Madrid – Atletico Madrid dhe Juventus - Monaco, janë çiftet gjysmëfinaliste të Champions League.

Shorti është tërhequr të premtën në Nyon.

Zyrtare: Këto janë çiftet gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve