Lis Bukuroca vjen me romanin “Kanuni erotik i Kurtit”

Lis Bukuroca vjen me romanin “Kanuni erotik i Kurtit”

“Kanuni erotik i Kurtit” është romani i ri i autorit shqiptar Naser Aliu, i cili shkruan me emrin Lis Bukuroca.

Bukuroca është i rregullt me artikujt e tij publicistik, ku trajton problematika të ndryshme të shoqërisë shqiptare, kurse ky është romani i tij i parë.

Ai ka ndjekur studimet për Gjuhën frënge, ndërkaq prej vitesh jeton dhe vepron në Gjermani.