Hajdari të hënën do ta promovojë librin “Shtegtim ëndrrash”

Hajdari të hënën do ta promovojë librin “Shtegtim ëndrrash”

Në Qendrën Informative Kulturore – Shkup me 22 maj në orën 19:10 në Sallonin 19:19 do të bëhet promovimi i librit “Shtegtim ëndrrash”, nga Ajla Hajdari.

Librin do ta promovojnë: Fadil Curri, Rexhep Bajrami dhe Zejnepe Rexhepi Alili, ndërsa pjesë nga libri do t’i lexojnë Abahudin Hajdari dhe Ajsel Hajdari,/ njofton Portalb.mk