Mrekullia e parkut Algonquin në Kanada

Mrekullia e parkut Algonquin në Kanada

Përmes këtij parku kalon lumi Otava, i cili bën të mundur që të futesh në mes të parkut me varkë.

Bukuria që të ofron ky vend është tejet mahnitës dhe mbreslënës.

Më poshtë shikoni disa pamje të mrekullueshme të sjella nga ky park