Tërmet në Gostivar

Tërmet në Gostivar

Gjatë pasdites një tërmet me intenzitet të dobët është shënuar në Maqedoni

Dridhjet me epiqendër prej 13 km nga Gostivari, kanë qenë me fuqi prej 2.1 shkallë.

Tërmeti është dëgjuar edhe në fshatrat e rajonit të Pollogut, por fatmirësisht nu ka shkaktuar dëme në njerëz dhe materiale.