Gjendet një mjet i pashpërthyer në Prishtinë

Gjendet një mjet i pashpërthyer në Prishtinë

Ankuesi mashkull K-Shqiptar ka raportuar se gjatë ecjes në pyll ka gjetur një mjet të dyshuar shpërthyes.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësia e FSK-së -  EOD-së dhe kanë bërë shpërthimin e mjetit  në mënyrë të sigurt.