Shenjat që ju tregojnë se keni nevojë të pushoni

Shenjat që ju tregojnë se keni nevojë të pushoni

Shumica prej nesh fillojmë të ëndërojmë për pushimet tona të ardhshme në ditën e parë pasi kthehemi në punë, dhe kjo gjë është normale.

Puna është një lloj stresi që ne pa vetëdije e luftojmë gjatë gjithë kohës.

Vazhdoni leximin nën reklamë ...

Megjithatë ka disa shenja fizike që ju tregojnë që ju duhet të pushoni.

Shikoni më poshtë se cilat janë ato shenja më të shpeshta:

Dhimbjet e kokës

 

Problemet në tretje

Ftohjet e shpeshta 

Humbje në peshë

Dhimbje të stomakut 

Lodhje 

Dhimbje gjoksi