VIDEO: Panairi ne Gjilan, mundësi për përkrahjen e prodhimeve vendore

VIDEO: Panairi ne Gjilan, mundësi për përkrahjen e prodhimeve vendore

E ndihmesë për tregtimin e produkteve janë edhe panairet. Një panairi rajonal u hap sot në Gjilan, në të cilin kompanitë do të mund t’i ekspozojnë prodhimet e tyre për dy ditë me radhë, ngjarje kjo e organizuar nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës, Lutfi Haziri.

 Nën perkujdjesjen e kryetarit të komunës Lutfi Haziri në Gjilan është hapur panairi tradicional i produkteve te anamoraves .Ky panair ka për qëllim promovimin dhe përkrahjen e prodhimeve vendore.