Favorizuan biznesin, arrestohen dy elektricistë nga Lezha

Favorizuan biznesin, arrestohen dy elektricistë nga Lezha

Njësia Task Forcë e OSHEE Shkodër, pas verifikimeve në terren, ka denoncuar në prokurori dy elektricistët Gjelosh D. dhe Ndoc SH., që të dy nga Lezha, për shkelje të ligjit duke abuzuarm e detyrën, pasi toleruan subjektet që kishin cënuar matësin e energjisë elektrike.

Sipas OSHEE, të dy këta elektricistë, janë shoqëruar në Polici, ku po kryhen tashmë hetimet paraprake, nga ku mësohet se kanë plotësuar procesverbale të rreme në favor të bizneseve private, transmeton Oranews.

Sakaq, aksioni ndaj debitorëve vijon, tashme duke u përqendruar gjatë orëve të natës!