Gjermani, një person alarmon shkollën, evakuohen nxënësit

Gjermani, një person alarmon shkollën, evakuohen nxënësit

Një shkollë gjermane është evakuuar pasi një person i armatosur është parë në ndërtesë, duke shkaktuar një operacion kërkimor nga ana e policisë.

Alarmi u ngrit në shkollën e Friedrich Ebert në Esslingen-Zel, pranë Shtutgartit këtë mëngjes.

Studentëve u është thënë fillimisht të mbyllen  në klasat e tyre.

Policia u thirr mes raporteve se një burrë me një armë ndohej në ambientet e shkollës.

I dyshuari përshkruhet të jetë midis 17 dhe 19 vjeç, me një ngjyrë të errët dhe  mjekër.