Ditët e Diasporës sjellin ‘Festivalin e Letërsisë’ në Podujevë

Ditët e Diasporës sjellin ‘Festivalin e Letërsisë’ në Podujevë

Festivali do të fillojë më datë 20 korrik nga ora 15:00 në Sallën e Kulturës në qytetin e Podujevës, kurse nisja me autobusë do të bëhet nga Biblioteka Kombëtare në Prishtinë, duke filluar nga ora 14:00.

Në kuadër të Ditëve të Diasporës, në Podujevë do të organizohet “Festivali Kombëtar i Letërsisë dhe Ditët e Diasporës” ne bashkëpunim me OJQ Prokult, gjatë datave 20-22 korrik, shkruan KultPlus.

Gjatë këtyre dy ditëve sa do të zgjasë Festivali, do të mbahen orë letrare me poetë dhe krijues shqiptarë.

Festivali do të fillojë më datë 20 korrik nga ora 15:00 në Sallën e Kulturës në qytetin e Podujevës, kurse nisja me autobusë do të bëhet nga Biblioteka Kombëtare në Prishtinë, duke filluar nga ora 14:00.