Përse disa vetura nuk kanë të shkruar modelin prapa?

Përse disa vetura nuk kanë të shkruar modelin prapa?

Ky fenomen haset kryesisht ne Evropë.

Largimi i modelit të vendosur prapa veturës haset kryesisht tek veturat Evropiane dhe si i tillë ky fenomen kishte filluar për të mos treguar modelin bazik të ndonjë veture të caktuar, transmeton Express. Njerëzit në pamundësi që të blinin modele më të larta sportive, blinin ato bazike dhe u largonin shkronjat dhe numrat të cilat identifikonin atë si model bazik.

Më vonë, largimi i tyre filloj edhe për qëllime estetike, ku një veturë duket shumë më bukur kur i largon shenjat e modelit.