Këta janë emrat e propozuar për Qeverinë e re

Këta janë emrat e propozuar për Qeverinë e re

I nominuari për kryeministër Ramush Haradinaj ka kërkuar nga deputetët që të votojnë Qeverinë e re:

Këta janë emrat e kabinetit qeveritar të Qeverisë Haradinaj:

Kryeministër Ramush Haradinaj

Zëvendëskryeministra:

Enver Hoxhaj

Fatmir Limaj

Behgjet Pacolli

Dalibor Jevtiq

Dardan Gashi

Ministrat

 Ministria e Financave: Bedri Hamza

Ministria e Inovacionit dhe Ndërrmarrësisë: Besim Beqaj

Ministria e Drejtësisë : Abelard Tahiri

Ministria e Drejtësisë: Uran Ismajli

Ministria e Integrimeve Evropiane: Dhurata Hoxha

Ministria e Kulturës: Kujtim Gashi

Ministria e Infrastrukturës: Pal Lekaj

Ministra e FSK-së Rrustem Berisha

Ministra e Arsimit: Shyqeri Bytyqi

Bajram Hasani : Ministria e Tregtisë

Ministër  i Punës Skender Recica

Ministria e Punëve të Jashtme Behgjet Pacolli

Ministria e Mjedisit Albena Reshitaj

Ministria e Punëve të Brendshme Flamur Sefaj

Ministria e Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka

Ministria e Diasporës Dardan Gashi

Ministria e Pushtetit Lokal Ivan Todosijeviq

Ministria për Kthim: Dalibor Jevtiq

Ministria e Bujqësisë Nenad Rikalo

Ministria e Administratës Publike Mahir Jagcilar

Ministria e Zhvillimit Rural Rasim Demiri