6 Plus mbështet Qeverinë Haradinaj

6 Plus mbështet Qeverinë Haradinaj

Albert Kinolli nga Grupi Parlamentar 6+ e ka mbështetur Ramush Haradinajn për kryeministër dhe programin e tij qeverisës.

Kinolli tha se minoritetet jo serbe e përkrahin Haradinajn duke ua uruar kështu edhe postin e kryeministrit.