VIDEO: Ramush Haradinaj zgjidhet kryeministër i ri i Kosovës

VIDEO: Ramush Haradinaj zgjidhet kryeministër i ri i Kosovës

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar për formimin e Qeverisë së re të udhëhequr nga Ramush Haradinaj.

Ishin 61 vota për, një apstenim dhe asnjë kundër, pasi deputetët e VV-së, LDK-së dhe Alternativës kanë lëshuar sallën.