Apple lanson kufjet e reja

Apple lanson kufjet e reja

Apple i ka lansuar në heshtje edhe kufjet e reja. Pas prezantimi të iPhone X, Apple ka lansuar kufjet e quajtura urBeats 3.

Kufjet janë pa kabllo, janë tejet praktike ndërsa kanë edhe material magnetik. urBeats 3 vijnë më ngjyrë ari, të zezë dhe gri. 

Kufjet janë me prizë 3.5mm. Çmimi fillestar në treg i këtyre kufjeve është 99.95 dollarë.