Mbahet konferenca “Historia e medias dhe transformimet mediatike”

Mbahet konferenca “Historia e medias dhe transformimet mediatike”

Mbahet Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Historia e medias dhe transformimet mediatike”.

Fakulteti i Komunikim Masiv i Kolegji AAB në bashkëpunim me Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit - FHF – Universiteti i Tiranës, Università per Stranieri di Perugia, Itali, Departamentin e Letërsisë dhe Gazetarisë – Universiteti i Elbasanit, Departamentin e Komunikimit – Universiteti Bedër-Tiranë, School of Journalism and Public Relations, Shkup dhe Institute of Communication Studies – Shkup, organizojnë Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Historia e medias dhe transformimet mediatike”.


MË SHUME NGA Aktuale