10 librat më të mirë të të gjitha kohërave

10 librat më të mirë të të gjitha kohërave

Nëse e doni librin, ju rekomandojmë t`i lexo këto vepra botërore Libri është miku më i mirë i njeriut, në kohët më të vështira dhe më të vetmuara një libër është shoqëruesi më i mirë që mund ta kemi.

Në rast se jeni në dilema për librin e ardhshëm, apo nuk e keni lexuar ndonjërin nga këto, duam të ju tregojmë diçka vërtetë të bukur, shkruan rtv21.tv

Do të ju sjellim dhjetë librat më të mirë të të gjitha kohërave nga letërsia botërore: -Ana Karenina, Leo Tolstoi -Zonja Bovari, Gustav Flober -Lufta dhe Paqja, Leo Tolstoi -Lolita, Vladimir Nabokov -Aventurat e Hakëlberri Fin, Mark Tuein -Hamleti, Uilliam Shekspir -Getsbi i Madh, F. Skot Fixherald -Në kërkim të Kohës së Humbur, Marsel Proust -Historitë e Anton Çehov, Anton Çehov -“Mes Marsi”, George Eliot.