”Shenjtëria mes kafshëve” përmes drurit të ricikluar

”Shenjtëria mes kafshëve” përmes drurit të ricikluar

Është histori për luftën, rezistencën dhe dashurinë.

Është vizatuar me laps në dru.

Kjo është figura më e plotë e përgatitur nga artistja Martina Billi, e cila i ka shpërndarë në rrjetet sociale.

Shikoni më poshtë për të parë se punimet e saj.

Image