Samsung galaxy S8 juaj mund të kthehet në një kompjuter

Samsung galaxy S8 juaj mund të kthehet në një kompjuter

Samsung galaxy S8 ka vendosur të lancojë më së fundi edhe një risi të re të telefonit i cili ka aftësi të kthehet në një kompjuter me anë të Dex Dock.

Sigurisht jo një zëvëndësim i plotë i kompjuterit, por I dex mund të jetë një ndihmë e madhe për puntorët që punojnë në vende të largëta, ose ata të cilët duan të marrin me vete punën e tyre pa pasur nevojë për të marrë kompjuterin me vete.

Dex është një pajisje qarkore e cila lidhet me monitorin e jashtëm.

Nëse jeni duke planifikuar të blini një samsung galaxy S8 dhe një dock Dex duket se është dicka që do të ju duhet tjetër e prandaj ne kemi mbledhur disa marrveshje disa marveshje aktuale në lidhje me monitorin, tastierën dhe mausin, të cilat do të ju ndihmojnë të kurseni paratë tuaja.