Taylor Swift themelon rrjet social

Taylor Swift themelon rrjet social

Taylor Swift ka njoftuar se do ta krijojë rrjetin e saj social.

Ky rrjet social do të quhet  “The Swift Life”.

Aplikacioni përshkruhet si “kreativ, përfshirës, dhe  një vend i udhëhequr nga komuniteti në mënyrë që përdoruesit të lidhen më mirë me njëri-tjetrin…dhe me Taylor”.