Këngëtari e aktorja prindër për herë të tretë

Këngëtari e aktorja prindër për herë të tretë

Ylli i Westlife, Kian Egan dhe bashkëshortja e tij Jodi Albert kanë zbuluar në Instagram, se ata janë bërë me fëmijën e tyre të tretë – Cobi Kian ka shpërndarë fotografinë e dashur të fëmijës së tij.

 “Ne e duam shumë atë”, ka shkruar ai. Fansat kanë përgëzuar këngëtarin irlandez. Kian dhe Jodie janë martuar në vitin 2009 dhe tashmë janë prindër të djemve Koa (5) dhe Zeke (2).

Ish-ylli i Hollyoaks, Jodie më herët kishte deklaruar se dëshiron të ketë një familje të madhe dhe se ajo dhe Kian dëshirojnë të kenë një vajzë.