Avni Rustemi, i rrahur dhe i torturuar pas atentatit ndaj Esat Toptani

Avni Rustemi, i rrahur dhe i torturuar pas atentatit ndaj Esat Toptani

Gazeta e njohur franceze “LE MIROIR” më datë 20 qershor 1920 publikon një fotografi të rrahur keq të Avni Rustemit.

Avni Rustemi i fotografuar në stacionin e policisë në Paris

Në foto, ai shihet i torturuar barbarisht nga policia franceze, pasi kishte kryer atentatin ndaj Esat Pashë Toptanit në Paris në vitin 1920.

Avni Rustemi në sallën e gjyqit në Paris