Modeli i ri Suzuki Baleno 1.2

Modeli i ri Suzuki Baleno 1.2

Suzuki Baleno i ri ishte përgjigjja e Suzukut për të gjithë ata që po kërkonin një makinë qyteti me një kabinën më të madhe dhe me një trung më të madh se Swift.

Suzuki Baleno i ri ishte përgjigjja e Suzukut për të gjithë ata që po kërkonin një makinë qyteti me një kabinën më të madhe dhe me një trung më të madh se Swift.