Ja si prodhohen gomat e makinerive të rënda (VIDEO)

Ja si prodhohen gomat e makinerive të rënda (VIDEO)

Makineritë e rënda, për dallim nga veturat, transportojnë pesha të mëdha në terrene shumë të vështira.

Për të përballuar gjithë këtë presion, nevojiten goma shumë të forta, të cilat duhet të përballojnë ngarkesa në kushte ekstreme dhe njëkohësisht të jenë të përballueshme në aspektin ekonomik. Ne ju sjellim në vazhdim procesin e prodhimit të këtyre gomave.