Zbulohet makina e re Aston Martin (Foto)

Zbulohet makina e re Aston Martin (Foto)

Aston Martin ka zbuluar makinën e re DB11 Volante, që do të dalë në treg në vitin 2018.

Me një motor V8 dhe kambio automatike, kjo makinë do të kushtojë rreth 160 000 stërlina.  Pjesa e sipërme e makinës hapet për 14 sekonda dhe mbyllet për 16 sekonda.

Aston Martin bën me dije se pjesa e sipërme e DB11 Volante është 26 kg më e lehtë sesa ajo e paraardhëses DB9 Volante.