VIDEO: Varroset Rabë Geci, nëna e Gani Gecit

VIDEO: Varroset Rabë Geci, nëna e Gani Gecit

Në moshën 80 vjeçare ndahet nga jeta zonja e shtëpisë së familjes Geci nga Llausha e Skenderajt, Rabë Geci. Në ceremonine e varrimit morrën pjesë miq dhe dashamirë të familjes Geci gjithandej vendit.

Janë këta anëtarë të familjes Geci nga Skenderaj të cilët po i japin lamtumirën e fundit zonjës së shtëpisë, Rabë Geci. Roli i nënës shqiptare në secilën ishte i pakontestueshëm, andaj respekti për të nuk duhet të përmbyllet me ditën e varrimit - tha Mehmet Rukiqi.

Në emër të familjes Geci, pjesëmarrësit i përshëndeti Gani Geci.

Nderimi i gjeneratave të sfidave është nderim i së djeshmes, së tashmes dhe së ardhmes u tha me rastin e varrimit të nënës së vëllezërve Geci në Llaushë të Skenderajt.