VIDEO-Analiza zgjedhore

VIDEO-Analiza zgjedhore

Sonte në kuadër të analizës zgjedhore në RTK, të ftuar janë analistët Rrahman Paçarizi, Bajrush Morina dhe Ilir Ibrahimi.