Kapet një sasi heroine në Prishtinë

Kapet një sasi heroine në Prishtinë

Një person është arrestuar në Prishtinë, pasi që policia tek ai ka gjetur dhe konfiskuar një sasi narkotike e llojit heroinë, me peshë 242 gramë.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.